Home
Lid worden
Shows op locatie
Wedstrijdsport
Sponsoring
Kalender
Wereldrecord
Clubkleding Kids on Ice
Contact


 

 Met dank aan onze sponsors:


10% korting op schaatsen voor Kids on Ice-leden  


    
 

 


   

  


        


  

 

Onze teams
Kids on Ice neemt in het schaatsseizoen 2016-2017 met 6 synchroonschaatsteams in diverse (leeftijds) categorieën deel aan de Nederlandse en buitenlandse competitie. Dit zijn onze teams:

Team Illumination - Senior
Team Illuminettes - Junior
Team Illuminique - Mixed Age
Team Illuminice - Novice
Team Illumini's - Juvenile
Team Illumiloops - Pre-Juvenile

Met deze teams nemen wij deel aan selectie- en finalewedstrijden voor de KNSB-cup en het Nederlands Kampioenschap, evenals aan internationale wedstrijden.

Als jij je de basis schaatsvaardigheden hebt eigen gemaakt, kun je gevraagd worden om in een van de wedstrijdteams deel te nemen. Je schaatst dan 3 keer per week in een hecht en gezellig team. Naast ijstrainingen zijn ook ballet- en conditietrainingen onderdeel van het programma van de wedstrijdteams.

Wedstrijdsport gedurende het hele jaar
Onze wedstrijdteams zijn niet alleen in de winter actief. Er zijn zomertrainingen en het nieuwe seizoen wordt in augustus opgestart met een supergezellig zomerkamp.

Ambitie

Kids on Ice heeft een ambitie: in 2017 willen we deelnemen aan het WK! Daarvoor hebben we een schaatsroute uitgestippeld. Allereerst door heel hard en veel te trainen, onder leiding van onze zeer kundige en ervaren trainster. Onze kids hebben doorzettingsvermogen en zijn perfectionistisch. Dat is belangrijk in onze sport. Maar misschien nog wel belangrijker is dat zij al jaren met veel plezier en enthousiasme samen op het ijs staan. Vanuit dat uitgangspunt willen we via diverse Europese wedstrijden naar het Wereldkampioenschap begin 2017! Daarvoor zoeken wij sponsors!

Prijzenkast
Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat we in het eerste volledige jaar dat we aan de Nederlandse competitie hebben meegedaan, Nederlands Kampioen zijn geworden bij de Junioren en Senioren. Ook is één van onze juvenile-teams winnaar geworden van de KNSB-cup (nationaal kampioenschap voor deze leeftijdscategorie). Bekijk onderstaand de uitslagen per seizoen:

SEIZOEN 2012-2013

SEIZOEN 2013-2014

SEIZOEN 2014-2015

SEIZOEN 2015-2016

SEIZOEN 2016-2017foto7
foto4
foto14
foto13
foto13
foto13
foto13
foto5
foto5


lijn horizontaal 400 x 27_bewerk

|  © 2017 Kids On Ice  |  Powered by Flexony  |